Present al ranking de periodistes i comunicadors catalans a Twitter i Klout

Aquest mes he entrat a formar part del ranking de periodistes i comunicadors catalans que confegeix Saül Gordillo, que recull més d’un miler de professionals classificats segons el seu nombre de seguidors a Twitter i la seva quota d’influència a Klout. Jo hi figuro en el lloc 923 (sobre 1.045) amb 1.333 tuitaires seguidors i un 62 (sobre 100) de quota d’influència a Klout.

Saül Gordillo, actualment director de Catalunya Ràdio, va ser, abans que director de continguts digitals d’El Periódico, un dels primers periodistes catalans que van entendre el que la web 2.0 arribaria a representar, i un dels pocs actors de l’esfera digital catalana que va percebre la importància dels blogs i dels nous mitjans socials. Mentrestant, els escriptors que es dignaven fer-hi cas consideraven que els blogs eren mers dietaris literaris, i d’aquí l’horripilant opció de “bloc” per a designar els weblogs que va adoptar el Termcat, donant origen a un terme confús i equívoc que encara molts mitjans, institucions i grups s’entesten a utilitzar.

Agraeixo en Saül haver-m’hi inclós, perquè sempre és agradable ser present als llocs on hi passen coses i on et fas visible per tal que qui vulgui pugui aprofitar les teves modestes aportacions i per la seva gentilesa en haver-me fet atenció.

Ranking de periodistes i comunicadors catalans a Twitter i Klout

Blog de Saül Gordillo

@saulgordillo

@GabrielJaraba

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s