Participació al Seminari OI2 d’experiències en innovació a France 24, RAI News i ZDF

El Seminari OI2 acull la presentació d'experiències de France 24, RAI News i ZDF

Els dies 3 i 4 de novembre participaré al Seminari OI2 sobre experiències innovadores en la producció i distribució de continguts informatius en televisió. Les jornades tindran lloc a les instal.lacions de Radiotelevisión Española a Sant Cugat del Vallès i al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona.

El seminari acull les experiències de France 24, RAI News i ZDF, que presentaran els seus treballs innovadors en la producció i distribució de continguts informatius en el seminari que tindrà lloc el proper 3 de novembre.

Aquest seminari està organitzat per l’Observatori per a la Innovació dels Informatius a la Societat Digital OI2, per tal de reflexionar sobre l’evolució dels formats i les narratives informatives a la televisió, així com sobre les possibles implicacions socials i econòmiques d’aquests canvis.

Ràdio Televisió Espanyola (RTVE), al costat del Gabinet de Comunicació i Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Universitat CEU San Pablo i l’Escola Superior d’Administració i Direcció d’Empreses (ESADE), propicien aquest punt de trobada entre els actors que estan impulsant la innovació en els formats informatius: televisions, universitats, empreses tecnològiques, escoles de negoci, entre d’altres.

El seminari es proposa, en última instància, traslladar aquestes reflexions als mitjans i la societat així com impulsar la innovació a RTVE. Aquesta trobada tindrà lloc en els estudis de RTVE a Sant Cugat del Vallès, Barcelona.

Estic molt agraït al Gabinete de Comunicació i Educació de la UAB per haver-me permès participar en les sessions preparatòries en que vam començar a donar forma a aquesta idea.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s