Més de mil persones han llegit l’article sobre Oriol Maspons

Les estadístiques d’aquest blog diuen que 1.017 persones han llegit l’article sobre l’Oriol Maspons que hi he publicat (dades fins les 15.30 h del 16 d’agost de 2013). A tots ells, el meu agraiment, no tant per haver-me llegit (que també) sino per haver ajudat a que la memòria del gran fotògraf es consolidi i faci que el recordem com al gran artista que era.

He tingut també l’honor que la seva vídua, la senyora Coral Majó hi posés un comentari que diu:

“Sóc Coral Majó, la dona del Maspons, tristement tant recordat despres de mort, t´ens rao en que els becaris que possen a escriure sobre tot en el mes d’agost no tenen ni idea de res, ni tan sols de documentar-se bé, La Vanguardia era una vergonya, diu que li agradaven els toros; MAI. Referent al teu interessant article crec que ho has definit bastant bé, et felicito i gràcies per recordar-lo encara que m´hagues agradat més que l´haguéssin valorat abans”.

La difusió a Twitter i els comentaris a Facebook també han estat considerables. Aprecio especialment els que s’han produïr al mur de la fotògrafa Colita, amb els seus amics.

Tant de bo que el record dels amics que ens han precedit en la vida i ens han deixat serveixi per a fer d’aquest món un lloc més humà i més lliure.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s