Èxit de difusió del post sobre TV3

Vull agrair als lectors el gran nombre de visites que han fet a aquest blog arran de la publicació del post L’aprimament de TV3 no és només un bunyol, també és una venjança. L’enllaç ha corregut a dojo per Facebook i Twitter, i aquí ha tingut 1.351 lectures en el moment d’escriure això (11 del matí d’avui). No és mèrit meu sinó de la televisió pública catalana i els seus professionals: el futur de tots de TV3 i Catalunya Ràdio han presentat al Parlament.

L’article ha estat reproduït sencer pel blog TV3 i Catalunya Ràdio són teves i la revista Societat.cat, cosa que em complau molt perquè el primer està fet per gent que han estat companys meus de feina i el segon representa les meves posicions polítiques.

Amb aquest article he trencat una norma personal que he mantingut tota la vida, no escriure coses crítiques sobre empreses en les quals he treballat (i són 45 anys de professió periodística). En aquest cas l’he trencat perquè TV3 no és una empresa privada sinó patrimoni de la ciutadania, i cal defensar-la quan està amenaçada precisament pel govern de la nació. Si algú ho troba censurable, però, que pensi que m’he estalviat un munt d’arguments per prudència.

Personalment, crec que l’ERO es farà. Perquè el suport popular no es concreta en accions organitzades dels telespectadors organitzats, i perquè molts telespectadors, molts més dels que pensen els  treballadors de TV3, han acabat per ser sensibles als mites de la TV3 sobredimensionada i els treballadors privilegiats (tasca de desinformació iniciada pel PSC i més tard represa per sectors independentistes). Però sobre tot perquè l’afany de venjança és molt profund i intens: haver encarregat l’informe de viabilitat a Price Waterhouse és tot un signe de bel.ligerància.

 

 

 

 

3 Comments

      1. En aquests moments s’agraeixen molt els comentaris d’aquest tipus.
        Molts records i salutacions per a tu també. espero que estiguis molt bé !!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s